De Warrior Cats zijn onderverdeeld in Clans. Elk heeft zijn eigen vaardigheden en overtuigingen, maar ze volgen allemaal de Warrior Code. Ontdek welke Warrior Cat jij bent en dus tot welke clan je behoort…

Klik hieronder voor twee Engelstalige quizzen.

Lees meer over wat jou onderscheidt van andere Clans!

Mogelijk behoor jij tot…

  • De DonderClan – Misschien ben jij wel Grijsstreep, Lindepoel of Millie! Je bent goed in jagen en vechten op dichtbegroeide plekken en staat bekend om je dapperheid. Je bent trots om deel uit te maken van de DonderClan. In tijden van vrede respecteer je de andere Clans, maar als het oorlog is ben je hard en zonder vrees. Je zal altijd blijven opkomen voor wat juist is.
  • De SchaduwClan – Misschien ben jij wel Tijgerster of Duifvleugel! Je behoort tot een erg trotse en ambitieuze Clan en laat zich niet snel door anderen helpen of te grazen genomen worden. Je kan nogal sluw en gemeen zijn, en wilt graag je grondgebied uitbreiden. Je bent op je best als je met je Clan ’s nachts op jacht gaat. Er is een kracht van loyaliteit tussen jou en je Clangenoten die niets ooit kan breken.
  • De WindClan – Misschien ben jij wel Doornster of Kraaiveder! Je kunt heel snel rennen en met gemak op konijnen jagen die veel in je leefgebied voorkomen. Je bent extreem trouw, snel nerveus en zeer vlug beledigd.
  • De RivierClan – Misschien ben jij wel Visstaart, Vederstaart of Luipaardster! Je bent slim en hebt een slanke maar sterke lichaamsbouw. Je kunt goed zwemmen door de speciale vliesjes tussen je poten. Als Clan heb je het minste last van gebrek aan prooi, omdat de vissen in overvloed blijven.
  • De SterrenClan – Misschien ben jij wel Vuurster of Blauwster! Je bent een krijgersvoorouder van één van de Clans, dus je loopt al heel wat jaartjes mee… Jouw geest leeft voort als beloning voor het harde werken in je Clan. In je jachtgebied is het altijd aangenaam en zijn er geen ziektes. Je geeft raad aan leiders en medicijnkatten en soms ook aan andere leden van de Clan door middel van voorspellingen. Je hebt geen macht over wat er gaat gebeuren.. Je vacht is een beetje doorzichtig en er zitten sterren in.
  • De HemelClan – Misschien ben jij wel Wolkster of Loofster! Je hebt vaak van territorium moeten veranderen, maar je woont nu samen met de andere Clans bij Het meer territorium.

Meer weten? Ontdek meer over de Clans op de Nederlandse Warrior Cats Wiki!