Ontdek hier alle beschikbare boeken van Warrior Cats!

Nieuw in het Nederlands

Begin bij het begin: de series op volgorde van uitgave

De eerste reeks: Het begin

Vier wilde Kattenclans delen al eeuwenlang het woud volgens de regels die vastgesteld zijn door hun voorouders. Maar nu de SchaduwClan zich niet langer aan die regels houdt en het hele woud wil overheersen verkeert de DonderClan in groot gevaar. Ondertussen veranderen de verhoudingen tussen de Clans onderling. Vroegere vrienden worden vijanden en sommige katten zijn bereid tot het uiterste te gaan om hun doel te bereiken.

De tweede reeks: De Nieuwe Profetie

Het is zover! De drie kittens van de DonderClan: Braamklauw, Vederstaart en Stormvacht, worden leerlingen om de de volgende generatie krijgers te worden. Er hangen duistere geheimen rond de drie kittens en een mysterieuze voorspelling wijst op problemen in de toekomst.

De derde reeks: De Macht van Drie

Drie kleinkinderen van Vuurster, de grote leider van de DonderClan, hebben buitengewone talenten en krachten en worden leerlingen. Hun nieuwe status brengt niet alleen spannende belevenissen, maar ook geheimen en gevaren met zich mee. Bovendien voorspelt een nieuwe profetie grote problemen wat de krijgscode in gevaar brengt. De samenwerking en krachten van de jonge katten zullen tot het uiterste op de proef worden gesteld.

De vierde reeks: Teken van de Sterren

De vierde reeks draait allemaal om een mysterieuze profetie die voorspelt dat drie katten van de DonderClan de macht van de sterren zullen krijgen. Gaaiveder en Leeuwvlam weten al zeker dat zij twee van de drie katten zijn, maar wie de derde is…

Reeks 0: Het ontstaan van de Clans

Deze reeks neemt je mee terug naar het allereerste begin van de Clans…   Lees over hoe de krijgscode tot stand kwam en hoe de katten van zwervers veranderden in de Clans die we nu kennen. Een groep jonge, dappere katten verlaten het woeste en onvruchtbare berggebied waar ze al vele manen woonden om op zoek te gaan naar een beter thuis. Maar een vreedzame toekomst opbouwen blijkt nog niet zo makkelijk. Elke woudkat, elke bergkat, elke zwerfkat- iedereen moet kiezen aan wiens kant hij staat. Zullen de vijf uiteindelijke groepen kunnen samenwerken of zullen ze hun nieuwe manier van leven op het spel zetten?

De vijfde reeks: Een visioen van schaduwen

De vijfde reeks is met ‘De Razende Storm’ eindelijk compleet! De reeks speelt zich een paar manen na reeks 4 af. De spanningen tussen de Clans stijgen, maar ze zullen toch moeten samenwerken om te overleven – voordat het te laat is…

Superedities

Ontdek hier alle superedities van Warrior Cats! Dit zijn extra dikke, op zichzelf staande boeken die over de avonturen van een bepaald personage gaan. Weet je niet waar je moet beginnen? Check de Instagram van Juf Willemijn voor haar aanbevolen volgorde!

Novelles / Mini-Avonturen

Ontdek hier alle novelles van Warrior Cats! Deze mini-avonturen zijn dunne boeken die over een bepaald personage gaan en kunnen apart van elkaar gelezen worden. Weet je niet waar je moet beginnen? Check de Instagram van Juf Willemijn voor haar aanbevolen volgorde!

Box sets

Ontdek hier alle verzamelboxen van de 6 delen van de series van Warrior Cats.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe boek releases of andere leuke Warrior Cats updates? Word hieronder lid van de openbare Facebook-groep!