BOEKEN

Ontdek hier alle boeken van Warrior Cats!

Nieuw in het Nederlands

Begin bij het begin: de series op volgorde van uitgave

De eerste reeks: Het begin

Vier wilde kattenclans delen al eeuwenlang het woud volgens de regels die vastgesteld zijn door hun voorouders. Maar nu de SchaduwClan zich niet langer aan die regels houdt en het hele woud wil overheersen verkeert de DonderClan in groot gevaar.

De tweede reeks: De Nieuwe Profetie

Het is zover: de drie kittens van de DonderClan: Braamklauw, Vederstaart en Stormvacht, worden leerlingen om de de volgende generatie krijgers te worden. Er hangen duistere geheimen rond de drie kittens en een mysterieuze voorspelling wijst op problemen in de toekomst.

De derde reeks: De Macht van Drie

Drie kleinkinderen van de grote leider van de DonderClan, Vuurster, hebben buitengewone talenten en krachten. Een nieuwe profetie voorspelt echter grote problemen en brengt de krijgscode in gevaar. De samenwerking en krachten van de jonge katten zullen tot het uiterste op de proef worden gesteld.

De vierde reeks: Teken van de Sterren

De vierde reeks draait allemaal om een mysterieuze profetie die voorspelt dat drie katten van de DonderClan de macht van de sterren zullen krijgen. Gaaiveder en Leeuwvlam weten al zeker dat zij twee van de drie katten zijn, maar wie de derde is…

Reeks 0: Het ontstaan van de Clans

Deze reeks neemt je mee terug naar het allereerste begin van de Clans…  Lees over hoe de krijgscode tot stand kwam, en hoe de katten van zwervers veranderden in de Clans die we nu kennen.

De vijfde reeks: Een visioen van schaduwen

De reeks is met ‘De Razende Storm’ eindelijk compleet! De reeks speelt zich een paar manen na reeks 4 af. De spanningen tussen de Clans stijgen, maar ze zullen toch moeten samenwerken om te overleven – voordat het te laat is…

Superedities

Ontdek hier alle superedities van Warrior Cats te ontdekken! Dit zijn extra dikke, alleenstaande boeken die over de avonturen van een bepaald personage gaan. Weet je niet waar je moet beginnen? Check de Instagram van Juf Willemijn voor haar aanbevolen volgorde!

Novelles / Mini-Avonturen

Ontdek hier alle novelles van Warrior Cats! Deze mini-avonturen zijn dunne boeken die over een bepaald personage gaan en kunnen apart van elkaar gelezen worden. Weet je niet waar je moet beginnen? Check de Instagram van Juf Willemijn voor haar aanbevolen volgorde!

Box sets

Ontdek hier alle de verzamelboxen van de 6 delen van de series van WarriorCats.

De officiële website van Warrior Cats
Met trots aangedreven door WordPress