WELKE WARRIOR CAT BEN JIJ?

De Warrior Cats zijn onderverdeeld in Clans, die hun eigen veilig bewaakte gebied bewonen. Elk heeft zijn eigen vaardigheden en overtuigingen, maar ze volgen allemaal de Warrior Code. Ontdek welke warrior cat jij bent en dus tot welke clan je behoort… Lees hieronder wat jou onderscheidt van andere Clans!

Mogelijk behoor jij tot…

  • De DonderClan – Misschien ben jij wel Grijsstreep, Lindepoel of Millie! Je bent goed in jagen en vechten op dichtbegroeide plekken en staat bekend om je trots en dapperheid. In tijden van vrede respecteer je de andere Clans, maar als het oorlog is ben je hard en zonder vrees.
  • De SchaduwClan – Misschien ben jij wel Tijgerster of Duifvleugel. Je behoort tot een erg trotse Clan en laat zich niet snel door anderen helpen of te grazen genomen worden. Je bent nogal sluw en gemeen, en wilt graag je grondgebied uitbreiden. Je bent op je best als je met je Clan ’s nachts op jacht gaat.
  • De WindClan – Misschien ben jij wel Doornster of Eenster! Je kunt heel snel rennen en kunt daardoor met gemak op konijnen jagen die veel in hun leefgebied voorkomen. Je bent extreem trouw, ongelooflijk snel en zeer vlug beledigd.
  • De RivierClan – Misschien ben jij wel Visstaart of Luipaardster! Je bent slim en sterk en hebben meestal een slanke lichaamsbouw. Je kunt goed zwemmen door de speciale vliesjes tussen je poten. Als Clan heb je het minste last van gebrek aan prooi, omdat de vissen in overvloed blijven.
  • De SterrenClan – Misschien ben jij wel Vuurster of Blauwster! Je bent een krijgersvoorouder van één van de Clans. In je jachtgebied is het altijd aangenaam en er zijn geen ziektes. Hier leeft je geest voort als beloning voor het harde werken in je Clan. Je geeft raad aan leiders en medicijnkatten en soms ook aan andere leden van de Clan door middel van voorspellingen. Je hebt geen macht over wat er gaat gebeuren.. Je vacht is een beetje doorzichtig en er zitten sterren in.
  • De HemelClan – Misschien ben jij wel Wolkster of Loofster! Je hebt vaak van territorium moeten veranderen, maar je woont nu samen met de andere Clans bij het Het meer territorium.

Met trots aangedreven door WordPress